Waregem – Davoz C 3 – 1

Waregem – Davoz C 3 – 1 (25-19/28-30/25-23/25-17)

De beloften behaalden hun 2e zege van het seizoen. Enkel in de derde set werden teveel fouten gemaakt en deze set moesten we dan ook aan Waregem overlaten.

Door afwezigheid op training en match werd met een “vernieuwde” ploeg gestart. Tijdens de eerste set kon Davoz zijn spel niet doordrukken en de eerste set ging dan ook naar Waregem.

In set 2 weer hetzelfde beeld met een zeer statisch Davoz die de freeballen die overgespeeld werden niet konden afwerken. Enkel op het einde van de set vonden de speelsters het welletjes en werd nog in extremisch gewonnen.

In set 3 en 4 kon Davoz nog steeds niet zijn normaal niveau spelen en er werd heel matig afgewerkt. Reken hierbij dan nog eens de eigen fouten en dan is de nederlaag in Waregem wel logisch….

Het mooie samenspel van vorige week was totaal niet te zien en er werd veel te laks verdedigd. Het is aan de speelsters om te bewijzen dat zij toch matuur genoeg zijn om te kunnen omgaan met reacties / lawaai vanuit het publiek en zij toch een goed niveau kunnen neerzetten als iedereen ervoor wil gaan !

An-Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *