Davoz C – Waregem 3 – 0

Hoofdwedstrijd :

Met een beperkte ploeg (6 veldspeelsters + 1 libero) werd de wedstrijd aangevat. In set 1 liep de start stroef en kon Waregem enkele punten uitlopen. Via gedurfde opslagen kon Davoz naderen en zette Waregem zodanig onder druk zodat zij de set op hun gemakjes konden uitspelen.

In set 2 hetzelfde spelbeeld, Waregem start sterker. Davoz achtervolgt en opnieuw via knap aanvals- & servicewerk kan Zwevegem de 2e set (nipt) (via 2 aces – netrand & achterlijn) naar zich toe trekken.

Set 3 startte zoals alle andere sets, Waregem neemt een voorsprong (groter dan deze in de vorige sets) en speelt dan ook alles of niets tegen hun tegenstander. De Davoz-speelsters zoeken hun rust terug en hun geloof in eigen kunnen en winnen ook de derde set met erg nipte cijfers.

Eindelijk nog eens een 3-punter voor deze jonge ploeg !

Beloftenwedstrijd :

In set 1 waren de Davoz-speelsters nog in een zondag-mood. Er werd heel weinig bewogen in het achterveld en Waregem kon via goed geplaatste opslagen de set binnenhalen. In set 2 waren de thuisspeelsters wakker geschud en via 2 mooie opslagreeksen werd de set vlot binnengehaald. In set 3 werd er voor elk punt gevochten maar het was toch Davoz die de overwinning kon binnenhalen.

Eén gedachte over “Davoz C – Waregem 3 – 0

  • februari 29, 2016 om 8:20 pm
    Permalink

    Een collectief sterke prestatie. Misschien wel de beste wedstrijd van het lopende seizoen.
    Keep up the good vibe…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *