Clubwoordje 5 maart 2016

Iets lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is! (Nelson Mandela)

Van harte welkom aan alle speelsters, scheidsrechters en supporters op deze thuiswedstrijd van Davoz.

Zoals bij alle ploegen worden de blik ook al gericht op volgend seizoen. Een aantal trainers gaan weg bij Davoz en een aantal speelsters hebben te kennen gegeven te zullen stoppen. De zoektocht naar trainers kent een positief verloop en wij hopen tegen het einde van de maand alles definitief te kunnen vastleggen.

De verschillende ploegen worden in samenspraak met de trainers doorgelicht om te zien hoe wij volgend seizoen weer volwaardige ploegen kunnen in competitie brengen. Wij zijn ook nog steeds zoekende naar losse medewerkers. Interesse?

Vandaag spelen alle ploegen thuis, behalve Davoz C, dat vorige week een mooie 3-0 zege binnenhaalde tegen Waregem. Sommige ploegen staan voor een heel moeilijke opdracht, maar afwachten tot het gedaan is.

De miniemen H nemen het op tegen leider Ingelmunster. Vorig weekend hebben onze meisjes bewezen dat ze heel wat in hun mars hebben na een mooie zege tegen Izegem. Benieuwd of het vandaag ook lukt iets mee te nemen.

De miniemen B moesten vorige week hun meerdere herkennen in Dadizele, maar kunnen dit vandaag misschien rechtzetten tegen Vlamertinge dat wel enkele plaatsjes hogerop staat. Er voor gaan tot het einde, meisjes!

De kadetten ontvangen het 2de gerangschikte Avelgem. De laatste weken missen we een beetje de drive bij bepaalde speelsters, wat niet ten goede komt aan het ploegspel. Tijd om weer op te staan en eens een klinkende prestatie neer te zetten.

De scholieren spelen altijd op hun best tegen hoger gerangschikte ploegen, getuige daarvan de vijfsetter tegen Lendelede. Vandaag mag Bissegem zich dus aan heel wat weerwerk verwachten.

Davoz B krijgt met Sint-Eloois-Winkel een haalbare ploeg voorgeschoteld. Maar dat is net het gevaarlijke, remember Lendelede. Na een rustweekend kan de wedstrijd misschien eindelijk eens met een voltallige ploeg aangevat worden en kan er achteraf eentje gedronken worden.

Davoz A gaat vandaag de strijd aan om de 3de plaats tegen Staden. Na een collectieve off-day werd op verplaatsing verloren met 3 – 0. Wij hebben hier dus nog een eitje te pellen. Wij duimen alvast voor een overwinning na een hopelijk hoogstaande wedstrijd.

Tenslotte wens ik, namens het Davozbestuur, iedereen een aangename en sportieve namiddag en avond toe.

Dirk Vanden Bulcke

Voorzitter

 

En ja… na onze geslaagde volleybalhappening, loopt nu onze paaseitjesactie. Al besteld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *