Clubwoordje 25 maart

Wat verzet bergen? …..VERTROUWEN!

 

Van harte welkom aan alle speelsters, scheidsrechters en supporters op deze thuiswedstrijd van Davoz. Met de paasvakantie in het vooruitzicht werken we vandaag een nagenoeg volledig programma af.

 

Zoals bij alle ploegen wordt de blik ook al gericht op volgend seizoen. Een aantal speelsters hebben te kennen gegeven te zullen stoppen. De trainersstaf ondergaat enkele wijzigingen maar vooral de zoektocht naar jeugdtrainers kent eerder een moeilijk verloop. De planning om iedere ploeg een degelijk trainingsschema te geven werd ook al besproken. Wij hopen tegen het einde van de competitie alles definitief te kunnen vastleggen.

De verschillende ploegen worden in samenspraak met de trainers doorgelicht om te zien hoe wij volgend seizoen weer volwaardige ploegen kunnen in competitie brengen. Wij zijn ook nog steeds zoekende naar vaste en losse medewerkers. Interesse?

De wedstrijden van vandaag dan.

De jongste U13 – een ploegje dat dit seizoen een enorme vooruitgang boekte – speelt tegen leider Izegem, dat tot nu toe slechts 1 wedstrijd verloor. Dit wordt een lastig karwei, maar we zijn hoopvol.

De oudste U13 bekampt Wielsbeke. Dit lijkt een haalbare kaart als we de uitslag van de heenwedstrijd bekijken. Het samenspel lukt hier al vrij aardig maar aanvallend mag het soms een ietsje meer. Vandaag kunnen we dit eens bewijzen.

De U15 krijgt Avelgem A op bezoek –  ploeg die net voor ons staat in de klassering. Werd vorige week verloren tegen Avelgem B, dan moet het nu lukken tegen de A-ploeg. De kadetten liggen dan een maand stil om pas op 22 april hun laatste wedstrijd te spelen.

Ieper is de tegenstrever van de U17. In de heenwedstrijd werd er verloren. Tijd dus om in deze voorlaatste wedstrijd revanche te nemen. Dan kan er genoten worden van – voor velen – een skivakantie.

De ploeg van 3de provinciale werkte – op vraag van Dadizele – zijn wedstrijd gisterenavond af. Winst of verlies is dus al gekend. Sowieso wacht deze ploeg minstens een eindrondewedstrijd in het weekend van 29 april.

De dames van 2de provinciale ontvangen Beveren-Leie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we in de resterende wedstrijden de broodnodige puntjes kunnen sprokkelen om het behoud te verzekeren. Het komend weekend kondigt zich als heel moeilijk aan met een dubbele verplaatsing naar Staden en Moorsele. Alle wedstrijden aanvatten met het nodige vertrouwen is dus een must!

In naam van de medebestuursleden wens ik iedereen een sportieve, aangename namiddag en avond toe.

 

Dirk Vanden Bulcke, bestuurslid

 

NOTEER NU REEDS IN JE AGENDA!     NOTEER NU REEDS IN JE AGENDA!

 

Zaterdag 6 mei 2017         Sportpunt Zwevegem

D-day…. Davoz-day … Dag van de supporter

een dag voor alle Davoz-sympathisanten!

wedstrijdjes jeugd-ouders…wedstrijden speelsters-vriendjes en/of echtgenoten…heuse arbitrage…fanatieke coaching…versnaperingen… dranken aan spotprijzen!

Meer info volgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *