G&V Kuurne – Davoz A 0-3 (11-25, 26-28, 15-25)

Zwevegem startte furieus in deze wedstrijd en liep bijna direct 10 punten uit. Ze namen daarmee het goede voorbeeld van de reservenploeg over die zeer overtuigend hun match had gewonnen (in set 3 werd een 7-3 achterstand omgebogen in een 8-15 winst!). Set 1 werd dus een walk-over voor Davoz.

Set 2 kondigde zich helemaal anders aan. Kuurne zette een 5-0 neer en er kroop onzekerheid in het spel bij Zwevegem. De aanvallen kwamen niet door en de opslagdruk van set 1 was ook verdwenen. Kuurne bleef vechten voor elke bal en ging de tweede technische time-out in met 16-9. De Davoz-dames gaven echter niet af en gingen via 18-17 naar 20-20. Het einde van de set was een nagelbijter mede door discutabele scheidsrechterlijke beslissingen voor beide kampen. Toch trok Davoz uiteindelijk het laken naar zich toe.

Set 3 werd een kopie van de eerste set waarin Zwevegem weer met prima opslagdruk en dito aanvallen Kuurne het onmogelijk maakte om in hun spel te komen. Een logische 3-0 overwinning voor Davoz was het resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *