Davoz A – Bevo Roeselare C 3-0 (25/23; 25/13; 26/24)

 

Inzet van deze match was de derde plaats in de rangschikking. Beide supportersgroepen lieten zich niet onbetuigd en werden getuige van een zeer hoogstaande wedstrijd.

In de eerste set nam Bevo direct een bonus van 4 punten. Het duurde tot de tweede technische time-out vooraleer Davoz langszij kon komen. Allebei de ploegen waren aanvallend zeer efficiënt in deze set maar niemand kon een definitieve kloof slaan al was Davoz steeds in de achtervolging. In de beslissende punten van deze set behielden de Davozdames net iets meer hun zenuwen onder controle en haalden de set binnen.

Set 2 startte gelijkaardig zoals set 1. Bevo nam een bonus van 2 punten en behield die tot de eerste technische time-out. Maar toen ging het op vlak van receptie en verdediging het licht uit bij Bevo. Davoz scoorde 9 punten op een rij via een sterke opslagbeurt en scorende bloks en liet deze voorsprong niet meer wegglippen.

Een match is maar binnen bij drie sets en dat hebben de Zwevegemse Dames in set drie ondervonden. Bevo vond het goede volleybal van set 1 terug en de opslagdruk bij Davoz was minder hoog. Heel wat punten werden hard bevochten en leverden mooi volleybal op. Bevo leek op weg naar setwinst met 3 setpunten (21-24) maar die werden allemaal weggewerkt door Davoz, waarop zij zelf de set uitserveerden en de match verdiend wonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *